Madklub // hygge med mine piger

Tiden flyver afsted og det er svært altid at nå det hele. Derfor deler jeg et personligt tip til, hvordan du kan få mere tid sammen med dem du holder af, selvom pengene er små.

Hej søde læsere! Jeg nyder at nære mine venskaber og gerne så meget som muligt. Men det kan godt være svært at få kalenderne til at gå op, og pludselig er der gået en måned, hvor vi ikke har set hinanden. Tiden flyver og den tid der er fløjet, får vi aldrig tilbage. Det lyder meget dramatisk, men sådan er det nu engang og det kan vi lige så godt acceptere, for jo hurtigere vi gør dette, jo hurtigere kan vi leve livet og nære de venskaber som vi elsker og gerne vil beholde, for evigt.

En smule sentimentalt, sorry, men det der med at acceptere er ikke altid lige nemt, som I ved ;-) Èn af de ting jeg har formået at gøre for at se, særligt mine to dejlige, veninder mere er, at vi har startet en madklub sammen. Det lyder fancy and all, men det er det nu egentlig ikke - overhovedet, for jeg er jo som bekendt studerende og det er ikke ligefrem fordi jeg har råd til at servere den helt store gourmetmiddag. Så derfor mødes vi og spiser helt almindelig aftensmad sammen et par gange om måneden. Mine veninder blev begge færdige med deres uddannelse i sommers (Farmakonom og lærer), men ønsker egentlig heller ikke at ofre de helt store penge på hverdagsmad. Så vi er enige om, at det er ganske almindeligt mad og som min søde veninde, Ditte ganske rigtigt sagde: "så skal vi jo alle spise aftensmad og så kan vi lige så godt gøre det sammen" - og hun kunne ikke have mere ret!

Så nu mødes vi et par gange om måneden for at spise aftensmad og en god sludder sammen. Det er virkelig dejligt at være opdateret i, hvad der sker i deres liv og hvordan de egentlig har det, for vi har hver især travle hverdage, hvor vi ikke har tid til at stå og sludre i telefon med hinanden, så det meste kommunikation foregår over Snapchat, Messenger og ved at tagge hinanden på latterlige opslag på Facebook. ;-) Det er nu også meget hyggeligt, men den fysiske kontakt er meget mere værd! (ikke den slags fysisk kontakt, you dirty little one, haha)

Hvad gør du for at nære dine venskaber? :-)

Knus -MillaWonderland

  • Food

Synes godt om

Kommentarer