Last night // With my girls

Hør om min fantastiske aften i går og få et lille råd med på vejen om venskaber.

Hej søde læsere! I går tilbragte jeg min aften/nat med de skønne piger som I ser på billederne. Vi havde en super hyggelig aften. Det er et stykke tid siden vi sidst så hinanden, for vi har alle haft super travlt med hver vores travle liv og tiden flyver jo afsted! Så det var rigtig dejligt lige at blive opdateret. Jeg er så glad for at disse fantastiske mennesker er en del af mit liv. Jeg ville aldrig kunne uden dem. Okay nu bliver det måske en smule nostalgisk og sukkersødt, men det er nu altså en gang sådan, at man skal holde fast i de mennesker, der ønsker det bedste for dig og som vil støtte dig uanset hvilke veje i livet du måtte vælge. Jeg har lært på den hårde måde, at vælge de mennesker fra, der ikke ønsker mig det bedste og det har betydet at jeg nu står tilbage med de mest værdifulde og fantastiske venskaber som jeg ikke vil give slip på for noget i verden!

Jeg glæder mig til næste gang og indtil da har jeg disse skønne billeder at mindes den gode aften og de dejlige mennesker.

I aften skal jeg igen ud i det vilde natteliv. Vi har som tutorer vores sidste officielle sociale arrangement med vores kære ruslinge i aften, hvor vi har inviteret dem ud at bowle og så på bar og feste bagefter. Så jeg ser frem til en fantastisk aften, med de glade filosoffer in spe.

I morgen skal jeg til messe i Gigantium og jeg smider billeder op derfra på bloggen en gang i morgen eftermiddag. Jeg håber I får en fantastisk lørdag aften!

Knus -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer