Jeg Er Blevet Mor!

Har du nogensinde tænkt på, hvor fantastisk det ville være at adoptere en lille, hjælpeløs baby og give hende et hjem med uendelige mængder af kærlighed? Ville du tøve et sekund, hvis du vidste, at du reddede hende fra at leve et liv i bur og kun havde mulighed for at blive lukket ud et par gange om dagen? Ville du tøve hvis du vidste, at hun måtte kæmpe en barsk kamp for menneskelig kontakt, hver evig eneste dag sammen med alle de andre som alle ønsker én ting: at blive elsket igen.

Konichiwa kære bloggen. Det er med tårer i øjnene at jeg skrev indledningen ovenover. Dette indlæg skal handle om noget ganske særligt der er sket i mit liv for nyligt. I fredags var min søster, min kæreste og jeg ude på en 2,5 times køretur med et mål, nemlig at hente vores lille baby med hjem. Billedet i midten er taget den dag vi hentede vores lille baby med hjem fra den plejefamilie hun havde boet hos de sidste 10 dage efter hun var kommet til Danmark og jeg er så taknemmlig for at så søde mennesker ville passe hende som deres egen indtil jeg fik ferie fra mit arbejde. Det var den mest fantastiske følelse at hente hende med hjem og der gik heller ikke længe før hun følte sig i trygge rammer hos os i bilen på vej hjem. Hun pev i et par minutter da vi kørte, men hun faldt hurtigt til ro og sov næsten hele den lange vej hjem i bilen. Hun er det sødeste lille væsen. Mit hjerte smelter, når jeg kigger på hendes bedårende lille ansigt. Fra den dag jeg så hende, vidste jeg at hun skulle være min lille baby, og det blev hun.

I skal selvfølgelig nok høre mere om hendes rejse og om hende, men nu er hun hvertfald blevet introduceret til Jer, kære læsere. Hun ligger lige nu og putter i mine arme for det er en stor verden udenfor som hun ikke er helt tryg ved endnu. Derfor er hun helt bombet efter den lille gåtur jeg går med hende, hver gang hun skal ud.

Det er selvfølgelig en beslutning der har været længe undervejs og jeg har derfor brugt al min tid på at klargøre lejligheden til den lille ny's hjemkomst og har derfor tilsidesat alt andet i mit liv og her mener jeg særligt bloggen. Jeg har savnet at blogge, men har ikke haft overskud til det med alle de ting der skulle styr på. Men der er også en grund til at jeg ikke har fortalt det til nogen før nu. Jeg har holdt det hemmeligt af én grund; jeg ville ikke bekymre min søde mor som lige nu har en masse andre ting at tænke på før alt andet, nemlig sig selv og jeg ved hvor meget hun bekymrer sig om mig, så for at skåne hende valgte jeg ikke at fortælle noget før der var "no way back" så at sige, hvilket jeg er glad for jeg gjorde. Men hold da op hvor har det kriblet i mine fingre for at fortælle det til dig, kære bloggen, for hvor er det svært at holde ting hemmelige for dig.

Dagen i dag står på hygge med den lille baby, lidt oprydning i lejligheden, specielt køkkenet, da jeg vil bage lækre hjemmelavede boller til min søde kæreste som knokler hårdt i den her uge for at blive færdig med sin uddannelse. Når han kommer hjem her i eftermiddag skal vi ud efter foder til vuffi og lidt andre ting vi mangler til hende. I aften skal jeg træne med min søster og det bliver skønt at komme lidt ud af lejligheden og få brugt noget krudt, da de små turer og lege med baby ikke rigtig udfordrer mig selv.

Jeg har ferie og derfor skal der hygges lidt om bloggen, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Hvis I har nogle spørgsmål eller inputs til noget I kunne tænke Jer jeg lavede indlæg om må I endelig skrive i kommentarboksen nedenunder eller til mig på min mail: hugmyheart@hotmail.com

Billederne er fra min Instagram profil som du kan se lige her

Ha' en fantastisk tirsdag kære læsere!

Kys -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer