En helt særlig søndag

Søndag var en af de der helt særlige dage. En af de dage, hvor man føler at man får oplevelser for en helt uge, på blot en enkelt dag - det er magisk!

Jeg besluttede mig for at min helt særlige oplevelsesrige søndag fortjente at blive delt med mine søde læsere. Så jeg håber du er klar på at høre om min særlige søndag.

Rigtig god fornøjelse <3

En lækker frokost

Vi mødtes med svigerfamilien ved Århus havn og spiste frokost på 'Havnens Perle'. En ret så besynderlig men også hyggelig grillbar (Sverigesgade 6, hvis nogle er interesseret). De har vundet en pris for DK's bedste bøfsandwich i 2012, så den skulle svigerfamilien selvfølgelig prøve - og den var vældig god, fik jeg at vide! Jeg fik det lækreste stjerneskud jeg længe har fået! Rødspætterne var friskstegte og der var både friskpillede rejer, røget laks og hvid fisk på. Simpelthen den lækreste frokost!

Efter frokosten kørte vi mod Åbyhøj, der ligger en 10 minutters køretur uden for Århus. Vi drejede ind på en skøn lille villavej med fine små huse og smukke efterårsblade overalt omkring os. Her ventede en helt særlig oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

Vi besøgte en dygtig kunstner i hendes lille atelier i privaten. Vi fik et indblik i livet som kunstner, hun delte spændende fortællinger fra hendes kunstneriske liv og vi fik et par historier bag om hendes fine kunstværker. Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg er meget betaget af kunstnere og har altid været fascineret af deres måde at gøre deres passion til deres levevej.

Jeg fik da også valgt et kunstværk, eller rettere det valgte mig... ;-) Det er dog undervejs, for hun var faktisk ikke helt færdig med det endnu. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer det og er allerede begyndt at tænke over, hvor det skal hænge i vores fine hjem!

Efter det spændende møde besluttede vi os for at køre en tur ud til Marselisborg have og gå en tur langs stranden og i området. Vi sluttede af med en lækker kaffe foran den smukke bygning, før vi sagde farvel til svigerfamilien og vi hver især vendte snuden hjem mod Aalborg igen.

En magisk dag, som jeg aldrig vil glemme. Jeg takker min kære svigermor for at have gjort den mulig! <3

Jeg håber i har haft en god weekend

Knus

-MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer