Dream Destination #1 // Outfit

I dagens indlæg har jeg stylet to outfits, som jeg selv ville iføre mig, når jeg en dag skal besøge smukke Santorini. Links til de forskellige smukke items kan du finde via min Polyvore account lige her ellers linker jeg også til dem i indlægget nedenunder.

Hej søde læsere! Jeg drømmer mig langt væk for tiden, særligt når vejret er gråt og koldt (og hvad sker der for at det sneede i DK i går??) Well vi kender det vidst allesammen; vejret er dårligt, humøret påvirkes i en negativ retning og alt vi ønsker er at kunne sidde ude og nyde vores morgenkaffe i solen, slikke sol på stranden og drikke kolde drinks. Så det er derfor helt naturligt, at vi drømmer os hen til steder/lande, hvor dette er muligt. Jeg elsker at rejse og hvis ikke det var fordi jeg var en fattig studerende, ville jeg rejse lige så snart jeg kunne komme til det. Den tid den glæde, jeg skal nok nå at få set verden mere end en enkelt gang. Jeg drømmer mig forskellige steder hen, men i den sidste tid har jeg drømt mig langt væk til smukke Santorini. De fine små hvidkalkede huse, den smukke udsigt og natur er virkelig et must see for mig.

Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele mine tanker (eller hvertfald nogle af dem) med jer herinde på bloggen. Så en gang imellem, når jeg virkelig længes efter at komme væk, laver jeg et indlæg, hvor jeg deler stedet med jer, mine dejlige læsere. De fleste kender dog de lande jeg ønsker at besøge,så jeg laver derfor to smukke outfits, som jeg selv ville elske at iføre mig, når jeg engang besøger landet, som i denne omgang er smukke Santorini.

DAY

Floral Jumpsuit - 145,-

Puma Fenty X Rihanna - 680,-

White Backpack - 291,-

NIGHT

Black Electra one shoulder - 1615,-

Envii Enrider Denim Skirt - 450,-

Jeffrey Campbell Studded mule - 1286,-

Gucci Dionysus tote - 31.880,-

Denim Cap - 68,-

Hvad synes I om outfittet? :-) Jeg elsker virkelig de Puma Fenti sneaks og den Gucci taske der, amen den er simpelthen så smuk (helt klart kun min i mine drømme ;-))

Ha' en lækker onsdag smukke mennesker! Knus -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer