Celebrated by the girls // Lucky me

Jeg havde i går besøg af mine søde piger. De var inviteret til at spise rester fra lørdagens fødselsdagsorgie og jeg blev forkælet. Læs mere om det og hør hvorfor jeg i grunden går så højt op i fødselsdage på bloggen i dag.

Hej søde læsere! Så er vi så småt ved at være ovre alt det fødselsdagshejs, som har præget bloggen de sidste par uger, haha. Men som i måske så småt begynder at fornemme, så betyder min fødselsdag og det at fejre den, utroligt meget for mig. Jeg elsker at få gaver og at blive fejret, men det er nu ikke den eneste grund til, at jeg holder fødselsdag. Jeg ser ikke blot min fødselsdag som en fejring af den dag jeg blev født. Jeg ser den som en hyldest til mig, som menneske, og jeg mener at alles fødselsdage er en hyldest til det enkelte menneske. For mig er det som at bekræfte, at jeg er en del af verden og verden er en del af mig, ja det er nærmest et ritual i min verden.

Hvad betyder din fødselsdag for dig? :-)

Jeg skulle egentlig have haft besøg af 4 piger, men desværre måtte 2 af dem melde fra. Det betød, at der var mere kage (og flere snacks) til os andre. Jeg havde besøg af mine søde veninder, som jeg har kendt helt tilbage fra gymnasiet. Det lyder som om vi er herre gamle, men jeg blev nu kun 24 år, haha. Nej spøg til side, så har vi kendt hinanden siden gymnasiet, hvilket er ved at være nogle år siden efterhånden (jeg fik huen på i 2012 så...) Pyha det virker helt vildt lang tid siden nu jeg tænker over det! Nok om gamle tider, men vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og fik spist os mætte i kage, boller og diverse snacks.

Jeg er i øvrigt lidt stolt af mig selv, for jeg havde købt en lyserød boblevand og de lyserøde chokolader tog jeg udelukkende fordi de var lyserøde. De af jer der har fulgt med herinde et stykke tid, har måske bemærket, at jeg aldrig rigtig har været så piget, og det var noget jeg ville forsøge mig med at være i mit nytårsfortsæt for i år. Jeg har købt nogle få ting i lyserød og drukket lidt mere Rosé end jeg plejer, men jeg har ikke fået inkorporeret den lyserøde farve i garderoben - endnu, meen det skal nok komme!

Jeg håber i får en fantastisk mandag, søde læsere! Husk at opskriften på den lækre chokoladekage kommer op på bloggen på onsdag!

Knus -MillaWonderland

 

Synes godt om

Kommentarer