Beauty // My favourite mask

Denne ansigtsmaske er klart en af mine favoritter til huden. Lige siden jeg købte den første gang, har jeg været forelsket i den (ikke bogstaveligt talt, jeg står ikke og kysser den i smug)

Hej søde læsere! Spøg til side så er jeg altså ret så vild med Origins produkter. De er naturlige, uden alt mulig crap, har en mild parfumeret duft og så gør de bare min hud så fantastisk blød! Jeg købte deres Drink up intensive maske for første gang for to år siden, da den var på udsalg i Matas til sølle 99kr. Jeg slog til og det er nok det bedste køb til min hud ever.

Det er en maske der skal smøres på huden, men ikke skylles af igen, som mange andre masker skal. Den er ikke synlig, altså du ligner ikke et spøgelse når du påfører den. Jeg plejer at påføre den inden sengetid, efter jeg har renset min hud for make-up og urenheder og bruger den et par gange om ugen når jeg synes min hud virker tør. Næste morgen er min hud seriøst silkeblød, det er så lækkert altså!

Det skal dog lige nævnes, at jeg ikke døjer (eller aldrig har) døjet med min hud, hvilket også er derfor jeg ikke kan vide mig sikker på, at denne maske eller andre Origins produkter vil virke for netop din hud, men ud fra egne erfaringer, er det en maske jeg klart vil anbefale Jer at prøve søde læsere!

Ha' en fantastisk weekend!

-Millawonderland

Synes godt om

Kommentarer