Adore // The little things

Når man gerne vil forbedre sin livsstil, sætter man pris på de små ting der gør hverdagen en smule mere overskuelig at komme igennem. Her tænker jeg særligt på de daglige sukker cravings og netop at få bugt med disse har jeg et tip til jer, som jeg deler på bloggen idag.

Hej søde læsere!

Jeg har aldrig været fan af Red Bull, Cult, Burn eller de helt billige energidrik der er på markedet. Jeg har altid været fan af Monster energidrik og er da også ret så meget oppe at køre over, at der er kommet Monster energidrik med et lavt kalorieindhold til Danmark. Jeg har altid drukket den grønne, almindelige Monster, men opdagede senere at der var en der havde færre kalorier og efter det sværgede jeg til den blå Monster, hvor der er 36 kcal (pr. 100/500ml find ud af det)

Taste test: Monster energy Ultra Red har 2 kcal pr. 100 ml, hvilket er 9 kcal for hele dåsen (500ml). Den smager af slik og jeg er kæmpe fan! Monster Energy ultra Sunsrise smager helt seriøst af Fanta zero, dog en smule mindre sød end den oprindelige Fanta zero og det er et kæmpe plus i min bog. Monster Energy Ultra white smager af en skøn forfriskende lemonade. Den er syrlig, men smager ikke af citron. Den kunne jeg snildt se mig selv drikke on the rocks en varm sommerdag, en rigtig sommerdrik. Jeg er vild med den!

Hvis ikke du har prøvet dem endnu, er du gået glip af noget rigtig lækkert! Så skynd dig ned i din nærmeste Føtex og find din favorit. Hvis du er så heldig allerede at have smagt dem allesammen, kunne jeg godt tænke mig at høre hvilken der er din favorit? :-)

Ha' en fantastisk dag søde læsere!

Dette indlæg er ikke sponsoreret af Monster.

Knus -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer