Fashion

How to style Bordeaux // 3 ways

Hej søde læsere! I dag viser jeg hvordan jeg ville style en skøn Bordeaux kjole i det smukkeste velour, som jeg har forelsket mig i. Jeg har hele 3 outfits til jer til forskellige lejligheder, så lad os bare komme igang!

The sassy one – Til fest

Det første outfit ville jeg elske at iføre mig til en tur i byen med mine veninder. Jeg kunne sagtens forestille mig at vimse rundt i Gaden iført dette skønne outfit eller til en familiefødselsdag, lidt sassy, feminint, men de edgy accessories og jakken er med til at give outfittet kant, så det ikke bliver alt for tøset, det er jeg nemlig ikke så meget til 😉The comfy one – For school/work

Dette outfit er perfekt til en dag på skolebænken, til en lang arbejdsdag eller sågar til en shoppetur ind til byen. Igen er det et lidt sassy look, men jeg har givet det kant ved at tilføre støvler med et råt look, den smukke taske og en simpel sort frakke.


The Rocky chick one – for when you wanna feel badass and like you can conquer the world!

Det sidste outfit er jeg gået all-in på den rockede stil med rå, volumniøse sølvsmykker, til den dag hvor du føler dig badass og vil rocke din dag med dit outfit! Jeg er vild med det rå, men samtidig feminine udtryk.

Hvilket outfit ville du hoppe i? 🙂

Ha’ en dejlig weekend!
Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar kathrine johansen 20. oktober 2017 at

  Det er nogen rigtig fede styles, du har lavet og er vild med farverne! 🙂

  Hav den bedste fredag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  • Svar millawonderland 22. oktober 2017 at

   Hej Kathrine.
   Tusind tak for de rosende ord! Jeg er glad for du kunne lide dem

   Ha’ en skøn søndag <3
   Knus
   -MillaWonderland

  Skriv en kommentar