Fashion

How To Style // Stribes & Ruffles

Striber og flæser er hver især helt unikke trends, som jeg virkelig er faldet for, men hvad sker der, når man blander disse unikke items? 

Hej søde læsere!
Jeg synes ikke rigtig mit personlige indlæg fik den opmærksomhed det fortjente, så for en god ordens skyld har jeg givet jer endnu en chance for at læse det ved at følge linket her Det handler om det til tider er som om man går og venter på en helt, der skal ændre ens liv til det bedre, men at man sommetider må indse, at helten aldrig kommer.

Nå men nok ananas i egen juice herfra, for nu skal vi tale lidt om de to trends, som jeg har valgt at sammensætte til et unikt outfit! Jeg er, som sagt, virkelig faldet for striber og flæser, så jeg sad i går aftes og legede lidt med tanken om at sætte de to unikke trends sammen til et fantastisk outfit – det gjorde jeg så og jeg er helt vild med resultatet! Vesten og bukserne er fra Topshop og den skønne flæseskjorte er fra Gina Tricot (link via. billedet). Jeg har ikke sat acessories ind på collagen, da jeg ikke ønskede at opmærksomheden skulle drages væk fra de skønne items der er i fokus, men jeg ville nok style det med et par simple loafers i sort som disse eller til de modige i blå, der matcher den lyseblå skjorte her eller et par simple pumps som disse hvis man skulle i byen.

Hvordan ville du style dette outfit – pums, stiletter, støvler eller loafers? 🙂

Knus
-MillaWonderland

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar