I couldn't help but wonder

Be Your Own Hero

Til tider kan man finde sig selv vente. Vente på det rette tidspunkt at starte på noget nyt. Men hvad er det egentlig man venter på?  Det er som om, man venter på en helt, ja sågar måske en superhelt, der skal komme flyvende ind i vores miserable liv og ændre alting til det bedre. Sommetider må man dog indse, at det man går og venter på, aldrig kommer.

Jeg venter på noget der kan overbevise mig om at gøre det jeg skal, men som jeg allerede ved. Jeg befinder mig i en afventende position, der afventer en bedre tid, men det er som om at det lader vente på sig.

Men hvad er det i grunden jeg venter på?

Det er som om jeg venter på det rette tidspunkts kommen til at: spise sundt, træne, læse.
Jeg har ventet på det rette tidspunkt til at leve det liv, jeg drømmer om.
Det er som om jeg venter på en slags helt, ja sågar en superhelt, som jeg forestiller mig kommer flyvende ind i mit liv og formår at ændre alting til det bedre. Men hvor er denne helt, der skal redde mig og hvorfor lader han vente på sig? Hvad nu hvis du slet ikke kommer, end ikke eksisterer?

Og med ét gik det op for mig, at jeg i al den tid har ventet på én som ikke kommer, ja som sågar slet ikke findes. Denne såkaldte superhelt kommer aldrig, og jeg må da krybe til erkendelse og sige, at sommetider må man indse, at det man går og venter så håbefuldt på, aldrig kommer.

Det rette tidspunkt kommer aldrig.
Den såkaldte superhelt, eksisterer ikke
og kan derfor ikke hjælpe dig med at ændre dig.
Du må selv ændre dig
Og bryde ud af din venteposition.
Du må være din egen superhelt.

Lots of love
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar