New In

What’s In The Box?

Jeg modtog en skøn pakke forleden, og i den pakke er der noget der gerne skulle hjælpe mig med at finde motivationen frem fra hylden i depotet.

Hej søde læsere!
Jeg har i den sidste tid haft lidt (eller rettere sagt meget) svært ved at finde motivationen frem til at gå amok i træningscenteret. Det sidste stykke tid har min motivation for at træne været ikke-eksisterende og jeg grubler og grubler over, hvordan jeg kan finde min indre powerwoman frem igen. Jeg har egentlig altid været fan af Bodylabs produkter, egentlig mest fordi de er danske og dermed ved jeg at de er lavet under særlige forudsætninger. Misforstå mig ikke, jeg er skam også forbruger af ikke-danske produkter til træning. Nå men tilbage til motivations pep-talken; jeg søgte lidt på nettet og havde egentlig tænkt mig at købe mig en bøtte BCAA fordi den jeg har er ved at løbe tør og så er jeg ærlig talt ved at være lidt træt af smagen. Jeg var dog meget i tvivl om hvilken smag jeg skulle vælge og kom så til at tænke på deres prøvepakke, som jeg havde set via Instagram.

Hvad gjorde du så?
Jeg købte en Prøvepakke med BCAA, hvilket er en kasse fyyldt til randen med BCAA, haha ej spøg til side. Som I selvfølgelig kan se på billederne, så modtager man denne skønne æske med 9 forskellige smagsvarianter af Bodylabs egen BCAA & en shaker med i købet.
Du får følgende smagsvarianter med:
1. Mango Passion
2. Strawberry Kiwi
3. Tropical Pineapple
4. Elderflower
5. Watermelon Sorbet
6. Ice Tea Peach
7. Rasperry Rush
8. Cola Lime
9. Fruity Orange

Plus Bodylab var så søde at sende mig en ekstra smagsvariant med! Jeg ser frem til at prøvesmage dem alle og håber på de kan give mig et boost til min træning, således det hele bliver lidt mere spændende i en tid, hvor man ikke synes træning er det mest spændende i hele verden 😉

Kunne I tænke jer en “Taste test” video, hvor jeg anmelder produkterne?
Let me know i kommentarfeltet!

Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar