Fashion

Outfit // Back To School

Så er det slut med at sove indtil man vågner, vimse rundt derhjemme i nattøj hele dagen og hygge med Netflix. For hverdagens alvor er atter vendt tilbage – og den har ikke tænkt sig at forsvinde de næste par måneder. Det bliver et travlt efterår og en hektisk jul.

Hej søde læsere!
Jeg sidder i skrivende stund i den smukkeste bygning i Aalborg, nemlig CREATE. En bygning der rummer en helvedes masse studerende, og jeg er én af dem. Jeg plejer ellers at holde til på Campus ude i Aalborg Øst, men er af gode grunde blevet flyttet herind, hvor jeg skal have base de næste måneder, ja sågar det næste år. Alt det skal jeg nok fortælle meget mere om, men jeg er egentlig hoppet herind for at vise jer mit outfit 😉

Outfit
Jeg har glædet mig til at vise jer min nye skønne denim jakke fra Envii og her er den så. Er den ikke smuk? Jeg knuselsker den og bruger den seriøst all the time! En denim jakke er virkelig en god investering til efterårets køligere vejr, men er også vældig brugbar til en kølig sommeraften. Ganni har lavet den skønneste kollektion med leoprint (der findes i butikkerne nu). Jeg er vild med denne trend, men har fundet en lidt mere SU-venlig model.

Hvad synes i om mit outfit? 🙂

Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar