Fashion

Items jeg har kig på

 Jeg viser 3 items, som jeg har luret på de sidste par uger, frem på bloggen i dag!

Hej søde læsere!
Jeg har så småt gennemsøgt diverse online shops for at finde items til at optimere min garderobe til efterårets kommen og jeg har udvalgt 3 items, som jeg hele tiden vender tilbage til. Den smukke trenchcoat er fra Zara og har et virkelig smukt snit. Jeg har dog også en anden checked frakke i kikkerten, men jeg er vild med at kombinere det ternede print med en trenchcoat. Denne skønne blonde trøje er simpelthen så smuk og det er ikke kun mig der synes det, for siden i går aftes er den blevet revet væk fra de virtuelle hylder og den er nu kun tilbage i en str. 10 – så skynd dig, hvis du har forelsket dig i den 😉 ellers kan du finde en lignende her. Det sidste item jeg har haft i kikkerten er det stribede print. Jeg er vild med det, men blev lige en smule mere vild med det, da jeg så denne skønne vest i det stribede print. Jeg kunne sagtens finde på at kombinere ovenstående items med et par simple bukser til, eller måske endda et par stribede bukser!

Hvilket item fanger din opmærksomhed? 🙂

Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar