Travel

Take me back to paradise #2

Her til aften, vender vi tilbage til skønne Fuerteventura med flere smukke billeder.

Godaften søde læsere!
Sidst fortalte jeg, at der var to skønne pools på hotellet og viste da også billeder af den første pool (læs indlægget her) men min favorit var klart denne skønne pool. Det smukke blålige vand og temperaturen var helt perfekt – ikke for varmt, ikke for koldt.
Overalt udenfor hotellet var der skilte, som dem ovenover, til at guide en således man ikke for vild på vej til toilettet 😉

Fuerteventura er en vulkan ø og til min store overraskelse, var strandsandet kulsort! Man kunne også finde hvide sandstrande, men ikke lige uden for vores hotel. Når man gik en tur langs vandet, blev fødderne malet helt sorte, det var underligt, men samtidig spændende. Vi gik mange aftenture langs den smukke strand.

Hotellet vi boede på kan jeg klart anbefale! Vi havde All-inclusive og der blev serveret mad 5 gange om dagen og hver aften var der en overdådig buffet med forskellige temaer hver aften (mexicansk, japansk osv.). Hotellet ligger dog meget “in the middle of nowhere” så hvis man skal være her mere end en uge, kan man med fordel tage på en tur til Lanzarote og overnatte der en nat eller to. Men hvis man har sat sig op på en hel uge med maksimal afslapning, er det et helt perfekt hotel!

Hvis du er blevet lidt lun på hotellet og har lyst til selv at tjekke det ud, har jeg fundet deres hjemmeside lige her Jeg håber i har nydt at være “lidt med” og høre om ferien. Hvis i har nogle spørgsmål om noget praktisk angående hotellet, eller rejsen, må i endelig sige til.

I morgen skal jeg meeeget tidligt op, for der skal ske noget ret så spændende!
Husk at følge med på min  IG story her

Jeg overvejer lidt at lave en vlog, er det noget der er stemning for? 🙂

Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar