Happy days

My Guilty Pleasure

Jeg deler en af mine absolut guilty pleasures med mine dejlige læsere i dag og håber i vil dele en af jeres med mig. 

Hej søde læsere!
Jeg håber i har haft en dejlig onsdag indtil videre.
Min har været ret så produktiv. Jeg vågnede tidligt i morges, gik en tur med Haru i solskinsvejr, bagte boller og gjorde rent i hele hytten – det er da hvad man kan kalde en overskudsmorgen og det er længe siden jeg har haft sådan en..

Èn af mine absolut guilty pleasures er; kaffe!
Men ikke hvilken som helst kaffe, det skal nemlig helst være med mælk og en lækker sirup, min favorit er hasselnøddesirup. Jeg er dog inde i en fase, hvor jeg drikker min Latte iskold, men det er som om, at koffeinen ikke sparker lige så hårdt, som når den er varm. Det er sikkert bare noget jeg bilder mig selv ind – who knows 😉

Har du en guilty pleasure? 🙂

Min søster fylder 20 år i morgen, så det skal selvfølgelig fejres og det glæder jeg mig rigtig meget til! Mon ikke vi ender et sted, hvor de har lækker kaffe – I think so!

Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 23. august 2017 at

  Oh my. Hvor lyder det lækkert med hasselnøddesirup!! Det tror jeg da vidst, jeg er NØDT til at prøve! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Svar millawonderland 24. august 2017 at

   Ja det er simpelthen bare SÅ lækkert, det må du altså prøve!:-D
   Et lille tip, hvis du elsker Nutella:
   Bestil en Iceblend med chokolade fra baresso og bed dem om at tilføje hasselnøddesirup – og bum! så har du den lækreste iceblend med smag af Nutella – Den er seriøst to die for!
   Knus <3

  Skriv en kommentar

  Videre til værktøjslinje