Travel

MillaWonderland X Fuerteventura

Hej søde læsere!

Hermed en hilsen fra de Kanariskeøer, nærmere betegnet, Fuerteventura. Jeg sidder i skrivende stund ved poolen og venter på solen når op over hotelbygningen, så den kan skinne ned på os. Her til morgen var jeg tidligt oppe for at tage billeder af det skønne hotel vi bor på og efter en solid morgenmad er jeg nu klar til endnu en berigende dag på skønne Fuerteventura, hvor der i dag skulle blive helt op til 35 grader!

Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at jeg ville holde hele ugen fri, men som i ved er bloggen jo min lille baby, og jeg fik altså lidt seperationsangst i dag. Derfor får i i dag disse skønne billeder, som egentlig er mere et sneak peak end noget andet. Måske har du allerede set nogle af billederne fra min Insta, ellers kan du se dem her

Jeg glæder mig til at spamme jer med endnu flere billeder og har tænkt på at lave en lille guide til det hotel vi bor på, for  det er klart et jeg vil anbefale jer at besøge, hvis i en dag overvejer en rejse til Fuerteventura

Jeg håber i hygger jer hjemme i DK og at vejret er bare en smule sommerligt. Jeg har hvertfald gjort mit for at sende varme himmelstrøg your way ?

Knus

-MillaWonderland

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar nikkilund 11. august 2017 at

  Smukke billeder, det ser ud til, at I har en skøn ferie 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Svar millawonderland 16. august 2017 at

   Tusind tak søde Nikki!
   Vi havde en fantastisk ferie!
   Knus
   -MillaWonderland

 • Svar Liselotte / Everyday Couture 16. august 2017 at

  Så fine billeder, og hvor ser det lækkert ud 😀

  • Svar millawonderland 16. august 2017 at

   Tak skal du have, søde Liselotte.
   Det var simpelthen SÅ lækkert, savner det allerede! 🙂

  Skriv en kommentar