Fashion, Inspiration

Bohemian Clothing Stores // Zaful Wishlist

1  ¦  2  ¦  3
4  ¦  5  ¦  6
7  ¦  8  ¦  9
10  ¦  11  ¦  12

Jeg har indgået et samarbejde med Zaful, som har de skønneste kjoler og som lige i øjeblikket kører en masse tilbud på blandt andet deres udvalg af kjoler i Boheme style . og deres smukke kjoler i Floral print.

Hej søde læsere!
I dag fremviser jeg min Wishlist med de skønneste kjoler fra Zaful.com. Jeg har været så heldig at få lov til at udvælge mig en kjole og jeg glæder mig til at vise den frem her på bloggen, når den dumper ind af døren!

Jeg har udvalgt de kjoler, som jeg personligt synes passer perfekt til sommerens fester og den kjole jeg selv har udvalgt er også iblandt dem.

Kan du gætte hvilken kjole jeg har valgt? 🙂

Knus
-MillaWonderland

Dette indlæg er sponsoreret af Zaful.com

English below

Hello lovelies!
Today I’ve made a wishlist with the prettiest dresses from Zaful.com. They have a lot of beautiful bohemian clothes. They also have a lot of pretty dresses which are perfect for the summer parties coming up. Try to have a look on these floral dresses.

 I was so lucky that I got to pick one of the beautiful dresses for myself, which I will be sharing with you guys as soon as it gets in the door. I am very excited!

Can you guess which one I picked? 😉

Hugs
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Laura 11. maj 2017 at

  Hvor er de flotte!

  • Svar millawonderland 22. maj 2017 at

   Ja er de ikke bare skønne?
   Kan du gætte hvilken kjole jeg har udvalgt? 😉

   Knus
   -MillaWonderland

  Skriv en kommentar