Fashion, Ingen kategori, Inspiration

Stunning Dresses

1234 123

Wow, wow, wow er ordene jeg simpelthen er nødt til at bruge om disse breathtaking kjoler!

Jeg skal til bryllup og 90 års fødselsdag i min kærestes familie til sommer og jeg er så småt begyndt at forberede mig på, hvilket outfit jeg skal bære til de store begivenheder og jeg har forelsket mig i ovenstående kjoler fra Choies.com.
Jeg har dog ikke helt besluttet mig for om jeg egentlig skal have kjole på, men i og med der gerne skulle være herre godt vejr til sommer og brylluppet skal afholdes på en strand, bliver jeg simpelthen nød til at have noget luftigt på for ellers smelter jeg. 😉

Hvad synes I om kjolerne kære læsere?
Jeg vil lave et indlæg, hvor jeg styler dem, hvilket jeg altid gør hvis jeg overvejer at købe noget.
Håber I får en fantastisk dag!

Kys
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Satina Wandel 21. marts 2015 at

  Åh, jeg er vild med dem! 😀

  http://satinawandel.dk

  • Svar MillaWonderland 23. marts 2015 at

   Hej Satina. Tusind tak for din kommentar. Jeg er også bare helt forelsket i dem og sidder og sammensætter dem i et outfit der passer til begivenhederne.
   Ha’ en fantastisk dag. <3
   Knus
   -MillaWonderland

  Skriv en kommentar