Fashion, Ingen kategori, Inspiration

Lidt Lækkert

FotorCreated4I like these very very much!

Calvin Kleins Modern Cotton Bralette & short set er efterhånden et sæt undertøj der er set på utallige blogs efterhånden og jeg må indrømme at jeg er ret vild med det, jeg synes det er super flot, men til dem derude som måske ikke er så meget til Calvins har jeg fundet to sæt der minder om det fra Calvins men er lidt anderledes. Jeg er personligt ret vild med sættet fra SVEA men ville dog ønske det også blev lavet med G-streng. Sættet til venstre minder rigtig meget om det fra Calvin Klein men det er helt del billigere og så kunne jeg ikke lade være med at falde for, at der stod Wonderland på 😉

Wonderland sættet står til 218,-. – HER
SVEAs lækre leopard plettede sæt står til 358,- HER
og det lækre sæt fra Calvin Klein står til 478,- HER

Hvilket sæt er din personlige favorit? 🙂

Kys
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Camilla Julie 10. februar 2015 at

  Uha, det Calvin sæt er simpelthen bare så lækkert 😀

  Kig gerne forbi min blog:
  dreamydelights.bloggersdelight.dk

  • Svar MillaWonderland 10. februar 2015 at

   Ja jeg er også ret vild med det! 😀
   Ha’ en lækker tirsdag! og jeg vil med glæde kigge forbi!
   Knus
   -MillaWonderland

 • Svar Michelle Eckert 10. februar 2015 at

  Lækre sager! 🙂

  Kig gerne forbi, knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Svar MillaWonderland 10. februar 2015 at

   Ja det er nogle over lækre sæt! 🙂
   Det vil jeg gøre.
   Tak for din kommentar. Ha’ en dejlig tirsdag.
   Knus
   -MillaWonderland

 • Svar Kathrine Johansen 10. februar 2015 at

  Vil så gerne ege sættet fra Calvin Klein, bare med G-strenge, årh!
  Knus
  http://www.kathrinejohansaen.bloggersdelight.dk

  • Svar MillaWonderland 10. februar 2015 at

   Det vil jeg virkelig også gerne. Det er simpelthen så flot det sæt!
   Ha’ en lækker tirsdag! <3
   Knus
   -MillaWonderland

  Skriv en kommentar