Fashion, Ingen kategori, Inspiration, Outfit

Gårsdagens Outfit

 

Tee: Vero Moda, Top: H&M, Shorts: Vero Moda, Shoes: Vans, Backpack: Fjällräven, Sunglasses: Italy, Watch: Casio, Ring: Guldsmed

Ohayo Gozaimasu bloggen!
Her får I, som lovet, gårdsdagens outfit.
Min kæreste og jeg var på tur til Vebbestrup mejeri for at få verdens bedste flødeis (seriøst jeg mener det!) og bagefter besluttede vi os for at køre en tur til Rold for naturen er noget af det smukkeste og jeg udnyttede vores pit stop til at få taget disse lækre outfit billeder til Jer, kære læsere. Se lige den smukke baggrund. En smuk smuk blå himmel med kridhvide skyer, grønt græs, vind i håret og herligt solskin. Det var dog et kort visit, da ingen af os havde tøj nok på. Vi ville ellers have vandret os en tur i de smukke bakker, men desværre var det lidt for koldt til at gå uden jakke i dag. Jeg håber på vi kan tage et smut derned her senere i dag og måske løbe en tur i skoven. Det ville være en skøn tur!

Vi blogges senere!
Knus
-MillaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar