Happy days

A Night Out With The Girls

DSC_5127 DSC_5147 DSC_5130

Lidt stemnings billeder fra en hyggelig aften i går.

Min dejlige søster, hendes veninde og min søde Michu besluttede os for at holde en hyggelig aften med tøse snak og masser af alkohol. Vi endte selvfølgelig i gaden, hvilket var rigtig hyggeligt. Jeg elsker spontane hyggeaftner som disse der ender rigtig godt.
Bedst af alt er når dagen derpå ikke står på tømmermænd! 😀 Så i dag hygges der i sommerhuset med min kærestes familie med lækker mad og skønt vejr. Påsken fejres med manér. Det er godt til mig med nogle fridage – wup wup!

Jeg har taget dagens outfit billeder til Jer som jeg nok smider op på bloggen enten i morgen eller senere.

Hvordan fejrer i påsken? 🙂

Knus
-MilaWonderland

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Videre til værktøjslinje