04.06.20 - Millas Kandidatfest

Lørdag d. 4 Juli 2020

Havde jeg inviteret min nærmeste familie til fejring af at jeg er færdiguddannet og det blev fejret i fælleshuset der ligger en spytklat fra vores lejlighed (smart ikke?) - Jeg havde egentlig planlagt en havefest i svigerfamiliens sommerhus, men vejret var ikke ligefrem med os, så det blev en indendørs fest i stedet. Men jeg forsøgte at trække havefest stemningen inden for og det gik nu egentlig meget godt, hvis jeg selv skal sige det.


Jeg havde en fantastisk fest, helt casual og uhøjtidelig, lige som jeg ønskede det. Jeg kunne ikke bede om mere. Jeg er så taknemmelig for de mennesker jeg har i mit liv og som ønsker at være en del af mit.

Jeg holdt en simpel stil med sort, guld og hvidt tema og serverede kaffe og dertil hjemmelavet appelsincheesecake med ingefærbund, (inspireret af en af mine yndlings kaffebarer i Aalborg, Good Life Society), hjemmelavet rabarbertærte og min søde svigermor havde været så sød at lave en lækker daimislagkage. Efter det store kagebord blev der tændt op i grillen og serveret grillmad med lækre salater som tilbehør. Det var simpelthen så lækkert!

- MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer